Doi tineri din oraşul Şoldăneşti ar fi fost bătuţi cu cruzime de către poliţişti

Doi tineri din oraşul Şoldăneşti ar fi fost bătuţi cu cruzime de către poliţişti

Doi tineri din oraşul Şoldăneşti afirmă că au fost bătuţi pînă la sînge de către poliţişti, după ce au fost reţinuţi într-un club de noapte.

Ofiţerii au însă o altă versiune a celor întîmplate. Într-un comunicat, aceştia ne spun că, de fapt, ei au fost bruscaţi de către cei doi reţinuţi, unul încercînd chiar să sustragă pistolul din dotare. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Poliţia a fost alertată de către un necunoscut, care anunţa despre o bătaie în clubul de noapte din oraş. Potrivit unuia dintre cei doi implicaţi în conflict, primii au sărit la bătaie poliţiştii.

Alexandru spune că el şi prietenul lui au fost puşi la pămînt, bătuţi şi lăsaţi să zacă în sînge.

Tînărul a depus o plîngere la Inspectoratul de Poliţie şi spune că nu va ceda pînă nu-şi va face dreptate. Contactat de noi, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Şoldăneşti ne-a spus că se va documenta şi va reveni cu amănunte. Deocamdată, avem la dispoziţie doar un comunicat al Inspectoratului General de Poliţie, în care se arată că cei doi tineri, de 25 şi, respectiv, 24 de ani au bruscat şi ameninţat poliţiştii, iar pentru aceasta au fost escortaţi din clubul de noapte la Inspectoratul de Poliţie Şoldăneşti. Acolo, Alexandru Paraschiv l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre poliţişti, iar ulterior a încercat să-i ia arma. Inspectorii l-au imobilizat aplicînd forţa fizică. Paraschiv a căzut pe podea şi s-a lovit la cap. A fost iniţiat un dosar penal, se precizează în comunicat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load