Doi moldoveni au ars de vii în cabina unui TIR în România

Doi moldoveni au ars de vii în cabina unui TIR în România

Doi bărbaţi din Republica Moldova au ajuns azi noapte în stare foarte gravă la Spitalul de Urgenţă din Focşani, cu arsuri de gradele I, II şi III.

Aceştia erau într-un autotren staţionat pe raza comunei Goleşti şi se încălzeau cu o butelie, însă aceasta a explodat. Pompierii a intervenit repede şi au reuşit să localizeze şi să stingă incendiul, transmite Adevărul.ro.


Cei doi bărbaţi de 35, respectiv 36 de ani au suferit arsuri pe tot corpul şi au fost internaţi la Secţia de Chirurgie Plastică. Cel mai probabil, ei vor fi transferaţi la un spital specializat din ţară.


Pompierii spun cum s-a produs deflagraţia în data de 01.03.2018, în jurul orei 01.00 a fost primit prin intermediul nr.unic de urgenţă un apel care anunţa un incendiu izbucnit la un autotren în comuna Goleşti.


Acesta se afla în parcarea unei societăţi comerciale aproape, de o hală de producţie. S-a intervenit din partea Detaşamentului de Pompieri Focşani cu 4 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Ajunşi la faţa locului organele de intervenţie au constatat că incendiul s-a produs probabil din cauza unei lampe de gătit cu combustibil lichid (sursa de aprindere: flacără).


În urma incendiului au rezultat 2 victime: un bărbat de 36 ani cu arsuri de gradele 2 şi 3 de aproximativ 50% din suprafaţa corpului. A doua victimă, un bărbat de aproximativ 36 ani, cu arsuri gradele 1 şi 2 în proporţie de circa 30% din suprafaţa corpului.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load