Dezvăluiri despre bărbatul filmat în timp ce lovește 2 femei în Chișinău (VIDEO)

Dezvăluiri despre bărbatul filmat în timp ce lovește 2 femei în Chișinău (VIDEO)

Un misogin agresiv, care suferă probabil de o afecțiune psihică, sau poate chiar un maniac bîntuie în Capitală. Acesta lovește cu violență cu pumnul femeile în plină stradă. 


După ce a fost publicat video cu cazul care a avut loc în data de 14 mai, pe strada Alecu Russo (în apropiere de Spitalul Sfînta Treime din sectorul Rîșcani), din Capitală, cînd un bărbat a lovit în plin cu pumnii două femei, corespondenții Sputnik au aflat că acest individ violent a lovit și alte femei. 


Iată ce ne-a declarat o domnișoară, care a solicitat anonimatul.


"Incidentul a avut loc aproximativ o lună în urma, era în jurul orei 12:00, plecam spre sediul Curții Supreme, la cantină, sa luam prînzul cu o colega de serviciu. Și trecînd pe lîngă trecerea de pietoni de lîngă ghereta "La mămuca", domnul din video, fiind la cinci pași de lîngă mine, s-a pornit spre mine și m-a lovit puternic cu pumnul în umăr", a relatat ea pentru Sputnik Moldova.


Domnișoara spune că agresorul avea semne că suferă de o boală psihică. 


"Nu prea am înțeles ce s-a întîmplat, dar după mi-am dat seama ca are semne de ceva boala. Se comporta foarte ciudat", ne-a relatat domnișoara.


Amintim că poliția pînă în prezent nu l-a identificat pe individul care a lovit două femei, în plină stradă, în văzul tuturor, încă acum o săptămînă, pe strada Alecu Russo (în apropiere de Spitalul Sfînta Treime din sectorul Rîșcani), din Capitală.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load