Detalii noi în cazul copilului găsit împușcat în fîntînă

Detalii noi în cazul copilului găsit împușcat în fîntînă

Locuitorul raionului Teleneşti, al cărui fiu ar fi tras dintr-o armă de vînătoare într-un minor, va compărea pe banca acuzaţilor pentru păstrarea neglijentă a armelor de foc şi muniţiilor. 


Procuratura raionului Teleneşti a finalizat urmărirea penală şi a trimis cauza penală de învinuire a acestuia în judecată. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă pînă la trei ani de pușcărie.


Pe 18 noiembrie 2017, în satul Verejeni, un minor în vîrstă de 14 ani ar fi tras dintr-o armă de foc într-un alt minor de 7 ani. Cel din urmă  a decedat la scurt timp din cauza leziunilor  grave cauzate. Corpul neînsufleţit al victimei a fost găsit într-o fîntînă din apropierea casei acestuia.


Procurorii au stabilit că arma de vînătoare din care s-a tras aparţinea tatălui minorului de 14 ani, care a lăsat-o fără supraveghere, încărcată cu un cartuş, în Odaia în care cei doi se jucau.


Copilul a găsi arma și a efectuat o împuşcătură în direcţia minorului de 7 ani, omorîndu-l. Oamenii legii continuă acţiunile de urmărire penală în privinţa adolescentului, în vîrstă de 14 ani. Într-un alt dosar penal, acesta este învinuit de omor intenţionat. În prezent, adolescentul este cercetat în stare de libertate, iar tatăl acestuia - în arest preventiv.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load