TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cinci studenți de la USM vor primi burse pentru stagii profesionale în Franța

Cinci studenți de la USM vor primi burse pentru stagii profesionale în Franța

Agenția Universitară Francofonă (AUF) a selectat candidații moldoveni care vor beneficia de burse pentru stagii profesionale în Universitățile din Franța.

Persoanele care au cîștigat bursele își fac studiile la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și la Faculatea de Drept din cadrul Universitatății de Stat din Moldova (USM).

Cîștigătorii burselor oferite de AUF sînt:

- Cătălina SECUREANU de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, care va face un stagiu la Centrul Social și Cultural „Les Épicéas” din Arbent, Rhône-Alpes.


– Igor PISTOL de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, care va face un stagiu la Centrul Cultural „Aragon” din Oyonnax, Rhône-Alpes, Franța;

– Adriana DOHMILĂ de la Facultatea de Drept, care va face un stagiu la Societatea „Jean-Charles DUCROT Collections” din le Cannet, Franța; domeniu de activitate : drept.

- Diana GREC de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, care va face un stagiu la Centrul Social „ Jacques Prévert” din Bellignat, Rhône-Alpes.

– Alina ROTARU de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, care va face un stagiu la Centrul Cultural „Aragon” din Oyonnax, Rhône-Alpes.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load