Chirtoaсă supărat foc pe jurnaliști după ce în presă s-a scris că Scara Cascadelor se năruie

Chirtoaсă supărat foc pe jurnaliști după ce în presă s-a scris că Scara Cascadelor se năruie

După ce zilele trecute în presă a fost discutat subiectul despre faptul că fragmente din Scara Cascadelor din Parcul Valea Morilor au început să se năruie după topirea zăpezii, astăzi, fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă a mers în parc să verifice cum stau lucrurile.


Într-un video postat pe rețelele de socializare, Dorin Chirtoacă spune că subiectul a fost mediatizat numai pentru ca să-l discrediteze pe el, în calitate de candidat la alegerile parlamentare.


„A apărut informația că scara se năruie și că lucrările au fost făcute prost; am venit la fața locului să văd cum se năruie această muncă a mea (…), că acestea au fost titlurile de știri, la TV8, la Pro TV, la nu mai știu care pe acolo. Spuneți-mi, unde este această năruire?”, a spus Dorin Chirtoacă.


Fostul edil a reproșat presei că este în goana de senzație.


„De ce vă bateți Joc de munca mea? Voi, care nu ați făcut nimic, nu ați ridicat un pai de pe jos, numai să criticați și să întoarceți totul pe dos (…). Cât eram primar am fost nevoit să înghit și să tac pentru că orice proiecte am făcut se încerca discreditarea acestora (…). Care este sensul să muncești pentru comunitate, dacă munca ta este discreditată?”, a mai spus liberalul.


Menționăm că, la fiecare acuzație în adresa sa Chirtoacă vine cu scuze și justificări. 


Amintim, pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii făcute la Scara Cascadelor, din care se vede că stratul superior al pilonilor Rotondei se decojește și baza se năruie.


Rugat de presă să comenteze, primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu a spus că, cel mai probabil, materialele cu care s-a reparat obiectivul au fost de proastă calitate.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load