COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban: "Noi oferim condiții mai bune decît au fost pînă acum" (FOTO)

Ceban: "Noi oferim condiții mai bune decît au fost pînă acum" (FOTO)

Scuarul Mihai Eminescu va fi reparat și amenajat, așa cum trebuie să arate un scuar în centrul capitalei, iar pentru comercianți va fi amenajat un alt loc, unde vor fi create condiții mai bune, dar și din punct de vedere estetic pentru oraș.

Declarația a fost făcută de primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, care a menționat că mulți nici nu cunosc că în Scuarul Mihai Eminescu este bustul poetului Mihai Eminescu, deoarece el nu se vedea din cauza pieței improvizate, transmite Noi.md.

Edilul capitalei a menționat că pentru comercianți va fi amenajat un alt loc, unde vor fi create condiții mai bune, dar și din punct de vedere estetic pentru oraș. În acest sens a fost realizată și va fi prezentată o schiță de proiect.


Locul prevăzut ar putea fi tot în centrul orașului în spatele Catedralei, pe strada pietonală sau în altă locație și se va numi „Aleea artiștilor de creație, expoziție cu vînzare”.

”Din păcate, oamenii sînt duși în eroare, iar noi le explicăm că de fapt venim cu propuneri și condiții mult mai eficiente. Am organizat ședințe referitor la acest subiect și sîmbăta ne vom întâlni din nou pentru a discuta cu comercianții. Inima capitalei trebuie să arate altfel”, a subliniat Ion Ceban.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load