COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Boțan spune cine ar putea să-l înlocuiască pe Chicu

Boțan spune cine ar putea să-l înlocuiască pe Chicu

O eventuală candidatură la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, în cazul în care Guvernul Chicu este demis, ar putea fi omul de afaceri, fostul premier, Ion Sturza.

Cel puțin asta declară directorul executiv la Asociația pentru Democrație Participativă ADEPT, Igor Boțan, transmite cotidianul.md.

Analistul a declarat în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV că a auzit că se vorbește despre o eventuală candidatură a lui Ion Sturza la funcția de prim-ministru.


„Am auzit că se vorbește despre Ion Sturza. Dacă domnul Sturza ar binevoi să accepte, ceea ce pun la îndoială că domnia sa este aventurier, în sensul bun al cuvîntului, în măsura în care să se lanseze în aceasta”, a declarat Boțan.

Amintim că Ion Sturza a fost desemnat în 2016 de președintele Nicolae Timofti la șefia Guvernului. Sturza a mers în Parlament să ceară vot de încredere, însă majoritatea parlamentară de atunci nu s-a prezentat la ședință.

Ulterior, PDM l-a propus pe Pavel Filip la această funcție, Guvernul său fiind votat la 20 ianuarie 2016 în cîteva minute.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load