Anastasia Lazariuc a vorbit despre cel care a ajutat-o să devină mamă

Anastasia Lazariuc a vorbit despre cel care a ajutat-o să devină mamă

Ileana Lazariuc și fratele ei, Andrei, sînt rodul iubirii unei frumoase povești de dragoste. Anastasia Lazariuc s-a îndrăgostit nebunește de Gheorghe Crigănuţă, cu care a fost coleg de școală.


Cei doi erau din aceeași comună, au copilărit împreună și între ei a fost dragoste la prima vedere, după cum a povestit artista într-un interviu.


Anastasia Lazariuc a recunoscut că el a fost prima ei iubire și și-a dorit să trăiască lîngă el pe viață, însă lucrurile nu s-au așezat așa cum și-a dorit. Au devenit soț și soție în 1975, dar după 14 ani și-au spus „Adio”.


„Am fost împreună 14 ani. Ne-am ştiut din şcoală, am fost colegi de şcoală, în clase paralele, a fost dragoste la prima vedere, prima mea dragoste, l-am aşteptat din armată, o dragoste frumoasă, curată și pură. Am crezut şi mi-am dorit să fie pe viaţă. Lucrurile, în schimb, nu au mers aşa. De multe ori m-am gîndit – dacă aş fi fost fericită în familie, cred că nu mi-aş fi dorit carieră. Eu am făcut lucrul acesta pentru că nu am avut satisfacţie în familie şi atunci tot elanul meu, toată dorinţa mea a fost muzica”, a declarat Anastasia pentru Libertatea.


„Nu i-am dat niciodată motive să fie gelos. Iar el era înalt, frumos și deștept… Înțelept n-a fost, pentru că dacă era, nu ne despărțeam. L-am iubit. Eram din același sat, am învățat în aceeași clasă. Am fost o soție cuminte și o mamă prezentă în viața copiilor mei. Am făcut tot posibilul să mă împart corect între profesie și familie. Dar, probabil, nu poți obține totul de la viață. Undeva trebuie să pierzi. Iar eu mi-am pierdut soțul“, a mai declarat Anastasia, precizînd că soțul ei,  Gheorghe Cringănuță, de care a divorțat în anul 1990, căzuse în patima alcoolului.


Ileana Lazariuc a suferit enorm pentru că tatăl ei nu a fost lîngă ea.


”Nu am avut parte de siguranţă, pentru că de fiecare dată atunci cînd am crezut s-a dovedit a fi o iluzie şi iarăşi am ajuns la concluzia că trebuie să mă bazez doar pe mine”, a spus Anastasia.


“Ştiu că m-a iubit. Şi eu l-am iubit mult, dar nu puteam să mai trăiesc aşa. Am încercat tot ce s-a putut, dar , între mine şi pahar, el a ales paharul! Ca mamă, a trebuit să lupt pentru copiii mei şi să le ofer un viitor. Ce femeie nu ar face acelaşi lucru? Eu nu am plecat pentru că mi-am dorit o carieră. Am vrut doar să am o familie, iar acest lucru nu a fost posibil”, a mai mărturisit artista și în emisiunea „Veranda”, de la JurnalTV.


Gheorghe Crigănuţă s-a stins din viață în 2013, însă cei doi copii ai lor țineau legătura el. ” Copiii au ținut mereu legătura cu el, l-au ajutat cu ce-au putut pînă în ultima clipă”,  a mai adăugat ea.


Ileana Lazariuc a recunoscut în mai multe ori că a suferit foarte mult în copilărie pentru că tatăl lor nu le-a fost alături.


”Chiar au fost multe momente cînd mi-a lipsit tatăl, dar cred că ele au compensat enorm… şi mama, şi bunica! Crăciun, zile de naştere, toate momentele importante… după ce am crescut, am mai ţinut eu legătura cu el, i-am arătat şi pozele cu copiii, şi-a văzut şi nepoatele, fratele meu are două fete. Acum, asta este o mare mulţumire de-a mea, că el şi-a cerut iertare şi eu l-am iertat!”, a spus Ileana.


Ileana Lazariuc, fiica artistei,  trăiește acum la Monaco, alături de soțul său, Ion Ion Țiriac, dar și cei doi băieți ai lor. Mai mult, Anastasia a dezvăluit despre fiica ei că s-a schimbat foarte mult de cînd a devenit mamă și că aceasta își dorește iar să rămînă însărcinată ca să facă și o fetiță. Despre Andrei, Anastasia spune că are o familie frumoasă și două fete minunate și încearcă să-și facă propriul business.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load