Anastasia Cecati ucisă din gelozie?

Anastasia Cecati ucisă din gelozie?

Fotomodelul Anastasia Cecati a fost ucisă de iubitul ei din cauza geloziei.


Este una dintre versiunile poliţiei, care afirmă că medicul stomatolog Alexei Mitachi, care s-a sinucis după crimă, ar fi suspectat-o pe Anastasia de infidelitate.


"Noi nu avem acum o concluzie clar definită. Se presupune că la baza tragediei stau relaţiile interpersonale. Una dintre versiuni ar fi gelozia, de asta şi-a asasinat iubita, după care s-a sinucis", a spus Alexandru Pînzari, şef al IGP. 


Potrivit oamenilor legii, cuţitul cu care a fost ucisă tînăra a fost găsit în chiuveta de la bucătărie, iar pe el ar fi fost depistate amprentele lui Alexei Mitachi. În timp ce rudele bărbatului bănuiesc că omorul ar fi fost comis de o a treia persoană, poliţia afirmă că acest lucru este exclus, întrucît uşa de la apartamentul în care s-a produs tragedia era încuiată din interior.


Potrivit unor apropiaţi ai cuplului, care au solicitat anonimatul, înainte de crimă, tînăra i-ar fi cerut iubitului său să îi deschidă o clinică stomatologică în Dubai, iar, pentru că bărbatul nu a reuşit să facă acest lucru, între ei au apărut mai multe conflicte. În ultima perioadă, cei doi locuiau separat, iar pentru a-şi vedea fiica de numai trei săptămîni, Anastasia i-ar fi cerut lui Alexei cîte 1.000 de euro pentru fiecare vizită.


Cancan.ro, care o citează pe o verişoară de-a modelului, a declarat că bărbatul ar fi fost violent şi o bătea pe Anastasia, lucru negat de apropiaţii lui Alexei. Între timp, fetița cuplului, care a rămas orfană, se află, în continuare, la Spitalul Municipal Nr.1 din Capitală. Obişnuită cu laptele matern, micuţa nu acceptă alimentația artificială, aşa că nu poate fi, deocamdată, externată.

"Au apărut careva semne de intoleranță alimentară fiindcă în condiții de casă a fost hrănit la alimentație naturală, iar fiind spitalizat în condițiile noastre, a fost trecut la alimentație artificială. S-a manifestat prin refugitații. Astăzi, starea copilului este satisfăcătoare", a declarat Iulia Gavriliuţă, managerul Serviciului neo-natal pediatric.

Ieri, copilul urma să fie dus la Centrul de Plasament și Reabilitare din Capitală, unde s-ar putea afla pentru cel mult 45 de zile. Reprezentanții instituţiei susţin că au pregătit deja locul unde va sta fetiţa. Între timp, Direcția municipală pentru Drepturile Copilului urmează să decidă dacă micuţa poate rămîne sub tutela rudelor.


Bunica fetiței, mama fotomodelului, a anunțat deja că vrea să-și crească nepoata. Duminică, Anastasia Cecati, în vîrstă de 31 de ani, a fost înjunghiată mortal de iubitul ei, Alexei Mitachi, de 34 de ani, care ulterior s-a aruncat de la etajul şapte al blocului în care locuia tînăra. Cei doi erau în ultima perioadă separaţi. Miercuri, Anastasia fost înmormîntată la cimitirul de pe strada Doina din Chişinău, iar Alexei în satul său de baştină - Porumbeni din raionul Criuleni. 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load