COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Alături de cine apare Olga Busuioc, după divorțul de Igor Stribițchi (FOTO)

Alături de cine apare Olga Busuioc, după divorțul de Igor Stribițchi (FOTO)

Olga Busuioc își trăiește fericirea alături de noul ei iubit, Dominique. Soprana în vîrstă de 33 de ani călătorește mult și evoluează pe mari scene ale lumii.

Olga își împărtășește deseori noutățile cu urmăritorii săi virtuali și nu ascunde faptul că se simte împlinită și fericită ca femeie. Recent, cuplul stabilit în Germania, a participat la o nuntă, la invitația unor prieteni de acolo.

Ceremonia a avut loc în Germania, în munți, pe cel mai înalt vîrf din țară. Pentru prima oară, Olga și iubitul ei apar îmbrăcați în ținute elegante, pe care și le-au asortat cu gust.


Cei doi îndrăgostiți s-au sorbit din priviri, soprana a purtat o rochie de vară vaporoasă cu motive florale și un decolteu generos, iar iubitul ei – un costum clasic cu papion, în nuanță gri-bleu. Prietenii virtuali i-au complimentat îndelung!

În urmă cu puțin timp, Olga a vorbit despre schimbările care au avut loc în viața ei:

,,Mi-am gasit locul perfect…. Locul în societatea care nu îti dictează cum să trăiești…..Locul în care este respectată individualitatea, nu că trebuie. Unicul “Trebuie” e să fii fericit….cît mai departe de tot ce e superficial si “la timp”. E pur și simplu de nedescris senzația aceasta”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load