COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vinurile moldovenești au făcut furori la un forum internațional

Vinurile moldovenești au făcut furori la un forum internațional

Recent, la Varșovia, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru sectorul băuturilor alcoolice din Polonia, ”Congress Alcohols and Beverages 2019”, la care, pentru a doua oară consecutiv, au participat 6 companii moldovenești.

La fel ca anul trecut, Moldova a avut o prezență remarcabilă, se menționează într-o notă informativă a Ambasadei Moldovei în Polonia. Vinificatori de top din Moldova au prezentat vinuri consacrate și bine cunoscute pe piața internațională, dar și linii noi de vinuri, cu care speră să cucerească piața poloneză.

Participanții la Congres au apreciat înalt calitatea vinului moldovenesc, remarcîndu-le în mod deosebit pe cele produse din soiuri indigene, precum Rara Neagră, Feteasca Regală, Feteasca Albă sau Viorica și au exprimat speranța că vor putea procura aceste vinuri în Polonia.


Participarea companiilor moldovenești la eveniment a fost posibilă datorită eforturilor Oficiului Național al Viei și Vinului din Moldova și suportului oferit de către Ambasada Republicii Moldova la Varșovia.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load