Vinurile din Moldova au fost apreciate în Belarus

Vinurile din Moldova au fost apreciate în Belarus

Ambasada Moldovei în Belarus a desfășurat prima degustare-prezentare a vinurilor de calitate moldovenești, care vor fi scoase în vînzare pe parcursul anului 2019.


Acest lucru a fost anunțat de către ambasadorul Republicii Moldova în Belarus, Victor Sorocean, menționînd că prima degustare a fost organizată în comun cu unul dintre cele mai renumite centre de degustare de pe piața belarusă, unde se desfășoară degustările vinurilor din Franța, Italia, Portugalia, Spania și din alte regiuni.


Prezentarea vinurilor moldovenești create prin metoda de amestec, a fost prezentată de companiile vinicole Gitana Wineri, Dionisos Mereni, Fautor, Vinum, Minis Tertios și CaraGani.


La degustare au participat mai mult de 40 de reprezentanți ai lanțurilor de import și de comercializare a produselor alcoolice din Republica Belarus.


În procesul de degustare au fost prezentate fotografii și videoclipuri despre Republica Moldova. Participanții la degustare au arătat un interes deosebit pentru produsele moldovenești, numind astfel vinurile noastre ca fiind absolut competitive pe piața vinului.


Victor Sorocean a subliniat că, avînd în vedere interesul sporit față de această inițiativă, ambasada Republicii Moldova va continua acest proiect. Acum se finalizează decorarea unei săli mici de prezentare și degustare la ambasadă, unde va fi posibilă organizarea unor asemenea și a altor evenimente utile și interesante pentru promovarea imaginii Republicii Moldova.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load