Vinuri din Găgăuzia, la o expoziție de la Moscova

Vinuri din Găgăuzia, la o expoziție de la Moscova

Vinurile din Găgăuzia sînt reprezentate pe scară largă la expoziția producătorilor de mărfuri „PRODEXPO 2018”, care are loc la Moscova.


Expoziția se desfășoară în capitala rusă pentru al 25-lea an consecutiv, iar anul acesta, la expoziție, producția de vin a Asociației de Vinificatori din Găgăuzia este reprezentată de un stand separat. În total, la expoziție participă reprezentanți a peste 2 mii de companii din Rusia și din multe țări, relatează NOI.md.


În discursul său de salut către participanții la expoziția de la Moscova, bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, a subliniat că autonomia cooperează activ cu zece regiuni ale Federației Ruse.


Potrivit ei, Comitetul Executiv al Găgăuziei acordă o importanță deosebită consolidării relațiilor comerciale și economice cu Federația Rusă.


Bașcanul a subliniat, de asemenea, că producția de vin a autonomiei găgăuze se distinge prin standarde de înaltă calitate. Irina Vlah și-a exprimat încrederea că participarea companiilor vinicole găgăuze la xpoziție va trezi interesul consumatorului rus.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load