COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vești bune pentru șoferi! S-au ieftinit carburanții

Vești bune pentru șoferi! S-au ieftinit carburanții

În Moldova, prețurile de vînzare cu amănuntul a produselor petroliere au scăzut, în special, costul combustibilului a scăzut la benzinăriile Lukoil Moldova, Petrom și alte companii, unde prețul benzinei și gazului lichefiat a scăzut cu 50 de bani pe litru, iar a motorinei a scăzut cu 30 de bani per litru, transmite Noi.md.

Astfel, costul benzinei Ai-95 s-a redus cu 50 de bani pînă la 18,47 lei pe litru; a motorinei - cu 30 de bani - pînă la 16,44 lei pe litru, iar a gazului lichefiat - cu 50 de bani - pînă la 9,62 lei pe litru.

Scăderea prețurilor la combustibil se datorează, în primul rînd, scăderii prețurilor de cumpărare a produselor petroliere.


Trebuie menționat faptul că aceasta este a doua scădere consecutivă a prețurilor la combustibil la benzinăriile din țară în ultima lună și jumătate. Ultima dată combustibilul s-a ieftinit la sfîrșitul lunii august, cînd prețul benzinei Ai-95 a scăzut cu 50 de bani per litru, motorinei - cu 35 de bani per litru, iar a gazului lichefiat - cu 60 de bani per litru.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load