COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Uzina de zahăr și ferma de păsări din Fălești vor fi relansate

Uzina de zahăr și ferma de păsări din Fălești vor fi relansate

Uzina de zahăr din orașul Fălești, dar și ferma de păsări, vor fi relansate. Președintele țării, Igor Dodon, a discutat aceste proiecte cu autoritățile raionului.

“Am vizitat administrația raională din Fălești unde, împreună cu Sergiu Fîntînă, președintele raionului, am discutat cele mai importante chestiuni legate de dezvoltarea social-economică a regiunii și a infrastructurii locale. În special, autoritățile raionului solicită asistență în finisarea lucrărilor de reconstrucție a apeductului din rîul Prut și a stadionului orășenesc, precum și relansarea uzinei de zahăr și a fermei de păsări care, ceva timp în urmă, au avut un rol important în dezvoltarea sectorului agricol a raionului, dar și a întregii țări. Am dat asigurări autorităților raionale că Guvernul și Aparatul Președintelui acordă o importanță primordială regiunilor și proiectele respective vor fi realizate în pofida crizei provocate de pandemie”, a anunțat președintele.

În cadrul vizitei, Igor Dodon l-a felicitat pe Serghei Cușnir, veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei, care în anul curent va împlini 95 de ani.
“În semn de înaltă apreciere a contribuției sale în Marea Victorie, a realizărilor în muncă și cu ocazia aniversării a 75-a a Victoriei, i-am înmînat lui Serghei Cușnir cea mai înaltă distincție a Moldovei – Ordinul Republicii”, a precizat Igor Dodon.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load