COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un nou concurs pentru funcția de director al Consiliului de administrare ANRE

Un nou concurs pentru funcția de director al Consiliului de administrare ANRE

Comisia economie, buget și finanțe a anulat în cadrul ședinței de miercuri, concursul cu privire la ocuparea funcției de director al Agenţia Națională pentru Reglementare în Energetică.

Motiv a servit faptul că pentru proba de interviu a fost admisă o singură persoană, circumstanță în baza căreia nu poate fi continuată procedura. Comisia urmează să anunțe un nou concurs.

Igor Munteanu, președintele Comisiei economie, buget și finanțe a menționat în cadrul ședinței din 23 octombrie că pentru proba de interviu au fost selectate două persoane. Ulterior, au survenit informații cu referire la integritatea unuia dintre candidați la funcție, ceea ce l-a înlăturat din concurs. Astfel, procedura nu poate fi desfășurată în continuare doar în baza unui singur dosar.


Date fiind aceste circumstanțe, concursul a fost anulat și urmează să fie anunțată o nouă etapă de depunere a dosarelor.

Concursul public pentru suplinirea unei funcții vacante de director al Consiliului de administrație al ANRE a demarat încă vara. Dosarele au fost depuse de pe 3 iulie pînă pe 3 august.

Potrivit Legii cu privire la energetică, Agenţia Națională pentru Reglementare în Energetică este condusă de un Consiliu de administraţie format din 5 directori. Membrii Consiliului de administrație al ANRE sînt numiți prin hotărîre Parlament pentru un mandat de șase ani.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load