Un fermier din Orhei cere ajutorul lui Pavel Filip

Un fermier din Orhei cere ajutorul lui Pavel Filip

Un fermier din raionul Orhei este într-o stare disperată după ce i-a fost retrasă autorizația de a-și vinde laptele și produsele lactate în Chișinău.


Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, bărbatul povestește că a plecat încă de la 17 ani din țară, pentru a aduna bani pentru o afacere, transmite Știri.md.


Întors acasă, acesta și-a deschis o fermă de bovine, fiind autorizat și susținut de Guvern.


După ce cîțiva ani la rînd vindea produsele lactate prin intermediul magazinelor sale mobile amplasate în toate sectoarele Capitalei, acum, bărbatul se plînge că primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, i-ar fi retras autorizațiile și schemele de amplasare a magazinelor mobile în Chișinău.


Mai mult, fermierul spune că a fost susținut mereu de toți pretorii, însă acum și aceștia nu-i mai permit comercializarea, iar lîngă fiecare magazin mobil ar sta polițiști pentru a interzice comerțul.


Datoriile depășesc suma de 4 milioane de lei, iar fermierul disperat susține că nu știe ce să facă acum.


„Ce vom face cu ferma, cu produsele, cum vom achita creditele?"


În mesajul său, bărbatul se adresează către consumatori, Guvern, Ministerul Agriculturii, dar și către Pavel Filip.


Într-o reacție pentru Știri.md, responsabilii de la Primăria municipiului Chișinău au declarat că nu doar acestui administrator i-a fost retrasă licența de a vinde produse lactate și carne direct din mașină, iar în acest caz, produsele comercializate nu sînt sigure.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load