COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Tranga: Mă preocupă acum lucrurile legate de fericire și de sensul vieții

Tranga: Mă preocupă acum lucrurile legate de fericire și de sensul vieții

Unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din Moldova, proprietarul rețele de localuri Andys Pizza și La Plăcinte, Andrei Tranga, a spus că acum este preocupat mai mult de lucruri legate de fericire și sensul vieții și ar dori să plece o perioadă de timp în vacanță pentru a se ocupa cu altceva, să-și realizeze alte planuri și dorințe.

El a afirmat acest lucru în cadrul întîlnirii Business Talk a clubului internațional de antreprenori KMB Premium, răspunzînd la întrebări, transmite Noi.md.

„Acum mă preocupă mai mult lucrurile legate de fericire, sensul vieții și așa mai departe. Nu am de gînd să renunț. Compania noastră funcționează foarte bine. Se extinde și avem o mulțime de proiecte. Și dacă reușesc să-i fac pe băieți să mă lase să plec în vacanță o perioadă, voi fi foarte fericit. Ei știu despre asta. Adică am un plan să mă ocup cu altceva. Deoarece eu cred că, în afară de a cîștiga bani, există atît de multe lucruri interesante și importante în viață de care fugim, pentru că probabil nu sîntem suficient de puternici pentru a le accepta și mulți se află în zona de confort atunci cînd pur și simplu prostește merg la muncă”, a spus vestitul om de afaceri.

„Desigur, aș dori să profit de această ocazie pe care mi-a dat-o viața de a încerca să extind cumva acest cadru, dacă este posibil. Poate voi reuși, dar poate nu. Voi lucra, și este normal”, a spus Andrei Tranga.

La întrebarea prezentatorului dacă este vorba de un concediu pe termen lung pentru a ieși la pensie, omul de afaceri a spus: „Nu știu. Pot spune acum că vreau să plec pentru 10 ani, dar să mă întorc peste două zile. Adică nu-mi fac nicio promisiune. Pur și simplu am niște dorințe pe care încerc să le realizez”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load