Termenul limită de acceptare a cererilor de ofertă pentru cumpărarea energiei electrice, extins

Termenul limită de acceptare a cererilor de ofertă pentru cumpărarea energiei electrice, extins

Grupul Gas Natural Fenosa din Moldova a prelungit pînă la ora 14.00 de astăzi, 14 martie, termenul limită pentru potențialii furnizori de a-și prezenta propunerile economice pentru contractele de achiziționare a energiei electrice.

Potrivit unui comunicat al Grupului Gas Natural Fenosa în Moldova, citat de Noi.md, această decizie a fost luată datorită faptului că, în perioada preconizată anterior – pînă la data de 13 martie (13:00), doar unul dintre cei patru potențiali furnizori admiși la licitație și-a prezentat oferta și această situație nu corespunde condițiilor concursului. Totodată, a fost primită o solicitare de extindere a termenului de prezentare a ofertelor cu o zi din partea altui potenţial furnizor.

În legătură cu acest fapt, Grupul Gas Natural Fenosa în Moldova a informat despre faptul că termenul de prezentare a ofertelor a fost prelungit pînă la 14 martie 2018, ora 14:00, pentru a oferi și celorlalţi potenţiali furnizori care nu au reuşit să prezinte ofertele posibilitatea de a participa la concurs, astfel asigurînd condiţii optime şi transparente de contractare şi de promovare a concurenţei.

Compania dă asigurări că depune toate eforturile pentru identificarea celei mai avantajoase oferte de furnizare a energiei electrice atît sub aspectul preţului, cît şi al fiabilităţii şi securităţii livrării pe întreaga perioadă contractuală şi îşi exprimă speranţa că procesul de selectare a ofertelor de procurare a energiei electrice se va încheia cu succes pînă la expirarea actualelor contracte.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load