COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Serviciul Vamal atenționează agenții economici

Serviciul Vamal atenționează agenții economici

Agenţii economici sînt atenţionaţi de către Serviciul Vamal că în ultima zi lucrătoare a anului nu se efectuează operaţiuni de încasări şi plăţi.

„În 2019, ultima zi operaţională pentru încasări şi plăţi bugetare este ziua de 30 decembrie, iar în ziua de 31 decembrie se vor efectua doar operaţiuni interne şi de încheiere a anului bugetar 2019. Toate plăţile bugetare recepţionate de către prestatorii de servicii de plată pe parcursul zilei operaţionale de 30 decembrie 2019 vor fi transferate după destinaţie pe parcursul aceleiaşi zile”, a declarat purtătoarea de cuvînt a Serviciului Vamal, Olesea Puşcaşu, notează Noi.md cu referire la deschide.md.

Data limită pentru a transfera plăţile vamale (drepturile de import sau de export) în Contul Unic Trezorerial al Ministerului Finanţelor este de 30 decembrie. Agenţii economici care doresc să-şi perfecteze declaraţiile vamale pe 31 decembrie urmează să asigure transferul plăţilor pînă pe 30 decembrie. În ziua de 31 decembrie 2019 va fi posibilă achitarea plăţilor vamale doar în numerar, la ghişeele bancare sau terminalele cash-in ale BC „Moldova-Agroindbank” S.A.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load