COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Sectorul agricol salută decizia autorităților de a extinde programul de subvenționare a creditelor

Sectorul agricol salută decizia autorităților de a extinde programul de subvenționare a creditelor

Agricultorii salută inițiativa președintelui țării, Igor Dodon, de a dubla suma subvențiilor acordate de către stat pentru credite.

Ministrul Agriculturii, Ion Perju, a declarat astăzi la ședința Guvernului că măsurile suplimentare vor servi suport pentru sectorul agricol.

”Sectorul agricol salută această decizie, întrucât este afectat de criza provocată de pandemie și de seceta hidrologică. Această decizie va fi un suport nu doar pentru acest an, dar și pentru anul 2021”, a spus ministrul.

Guvernul a susținut astăzi inițiativa președintelui țării de a majora valoarea creditelor contractate de agenții economici de la 3 la 6 fonduri de salarizare lunare. De asemenea, a fost majorat numărul beneficiarilor Programului de subvenționare. Măsura s-a extins și pentru creditele luate de agenții economici de la organizațiile nebancare.


Igor Dodon a anunțat, în cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune, că până la începutul lunii iulie, va prezenta un program de măsuri de susținere a agricultorilor, afectați în acest an de seceta hidrologică.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load