COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Reprezentanți ai structurilor de forță transnistrene au blocat activitatea unui agent economic

Reprezentanți ai structurilor de forță transnistrene au blocat activitatea unui agent economic

Reprezentanți ai structurilor de forță din stînga Nistrului au blocat activitatea unui agent economic în localitatea Pohrebea aflată sub jurisdicția autorităților constituționale de la Chișinău.

Delegația Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control a cerut reprezentanților regiunii transnistrene explicații cu referire la incidentele, care au avut loc în august.

Potrivit unui comunicat al Comisiei Unificate de Control, grupuri de persoane, inclusiv reprezentanți ai structurilor de forță din stînga Nistrului, avînd scopul de a provoca și a tensiona situația, au blocat activitatea agentului economic care executa lucrări de extragere a nisipului.


De asemenea, sursa citată informează că exponenții Tiraspolului refuză să includă în ordinea de zi a subiectului ce vizează verificarea și analiza situației în Zona de Securitate ca urmare a acțiunilor părții transnistrene de a instala în regiune așa-numitele posturi de „grăniceri”.

La capitolul organizatoric Comisia a decis confirmarea în funcție a doi militari din partea Federației Ruse în cadrul Forțelor Mixte de Pacificare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load