COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Președintele țării a felicitat lucrătorii din sistemul bancar

Președintele țării a felicitat lucrătorii din sistemul bancar

Președintele Moldovei, Igor Dodon, a transmis sincere felicitări tuturor lucrătorilor din sistemul bancar cu ocazia sărbătorii lor profesionale, transmite Noi.md.

El a menționat că dezvoltarea sistemului bancar este un pilon de bază al economiei, fundamentul stabilității financiare și al bunăstării țării.

Potrivit șefului statului, provocările financiar-economice din ziua de astăzi înaintează cerințe sporite specialiștilor din acest domeniu: calificare înaltă, capacitatea de a lucra cu oamenii, sacrificii importante, disciplină și dăruire de sine.

Igor Dodon a menționat că astăzi, sectorul bancar al Republicii Moldova își extinde spectrul de servicii oferite, aplică noi metode de lucru și implementează tehnologii inovaționale.


”Sînt convins că angajații din acest domeniu își vor concentra și în continuare toate forțele și energia pentru realizarea sarcinilor propuse, creînd condiții pentru dezvoltarea serviciilor bancare, a economiei naționale și a creșterii nivelului de trai al cetățenilor Moldovei”, a menționat președintele țării.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load