COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Portal de Informații Comerciale pentru comunitatea de afaceri, lansat în RM

Portal de Informații Comerciale pentru comunitatea de afaceri, lansat în RM

Ministerul Economiei și Infrastructurii și Serviciul Vamal, cu sprijinul Programului USAID Reforme Structurale în Moldova, lansează Portalul de Informații Comerciale destinat comunității de afaceri naționale și internaționale (www.trade.gov.md).

Potrivit unui comunicat de presă al ministerului, portalul www.trade.gov.md devine sursa principală de informații oficiale de specialitate cu privire la procedurile aferente și documentele necesare pentru activitățile privind importul, exportul și tranzitul de mărfuri. Utilizatorii portalului se vor putea informa referitor la regimurile și destinațiile vamale, declararea mărfurilor, clasificarea și originea acestora, contingente, acte permisive, taxele pentru toate categoriile de mărfuri etc., transmite IPN.

Toate informațiile de pe portal, inclusiv formularele tipizate necesare pentru diverse proceduri și solicitări, sînt gratuite.

Portalul de Informații Comerciale al Republicii Moldova a fost lansat în contextul angajamentelor asumate de către Republica Moldova în sistemul mondial de comerț, prin Acordul privind Facilitarea Comerțului din cadrul Organizației Mondiale a Comerțului și implementarea Acordului de Asociere Moldova-UE (DCFTA).

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load