PAMM-conturile: o posibilitate simplă și sigură pentru a obține profit ©

PAMM-conturile: o posibilitate simplă și sigură pentru a obține profit

Instabilitatea economică, politică, dificultăți la angajare - acești factori, fără îndoială, i-au afectat pe mulți locitori din  spațiul CSI. Din ce în ce mai des la mulți apare întrebarea – cum și unde s-ar putea obține profit?

Sînt situații cînd o persoană dispune de un capital anumit, dar nu știe unde să-l investească. Iar în cazul în care acest lucru nu este făcut la timp, banii se pot devaloriza din cauza creșterii inflației. Cum de procedat în acest caz?

PAMM-conturile - (noul) instrument renumit de investiții

Rata dobînzii ale depozitelor bancare este mică, iar siguranța băncilor deseori creează dubii. Băncile centrale ale țărilor CSI periodic retrag licențele instituțiilor financiare suspecte. În același timp, probabil, mulți au auzit despre tranzacționarea online. Dar cum rămîne cu cei care nu au timp să studieze acest lucru?

Anume pentru astfel de investitori au fost create conturile PAMM. Acest instrument de investiții există pe piețele financiare timp de peste 10 ani. Popularitatea sa crește în fiecare an. Acest serviciu a fost implementat de compania Alpari, care a permis utilizarea denumirii „PAMM-cont” tuturor participanților pe piața trading-ului online. Din ce în ce mai mulți oameni de afaceri respectați consideră PAMM-conturile un format convenabil de investiții. Care sînt avantajele acestui tip de investiții față de cele deja existente?

Lipsa dificultății în utilizare

Simplitatea acestui mod de investiții este evidentă. Investitorul obține profit din tranzacționarea pe piața valutară, dar nu participă direct la tranzacționare. Pentru el, acest lucru este realizat de un trader cu experiență (manager), în PAMM-contul căruia se investesc banii.

Traderul este interesat în mod semnificativ de obținerea profitului, deoarece remunerarea sa depinde de rezultatul final. Investitorul poate urmări întregul proces al evenimentelor (tranzacționării) în Cabinetul personal pe site-ul brokerului Alpari. Aici este prezentată informația cuprinzătoare privind tranzacțiile efectuate cu rezultatele ulterioare. Investitorul însuși nu are nevoie să studieze nuanțele tranzacționării, oferind timp și efort. Capitalul său e  încredințat unui profesionist. Este important de menționat că Alpari oferă doar un serviciu, dar nu are nici o legătură cu gestionarea capitalului investitorilor: de acest lucru se ocupă traderii profesioniști independenți.

Mărimea profitului

Un profit bun este cu siguranță considerat unul dintre principalele avantaje ale serviciului PAMM-conturi. În rată procentuală, produsul investițional propus nu este deloc limitat. Uneori mărimea profitului poate ajunge la cîteva mii de procente.

Mai clar acest lucru poate fi văzut printr-un exemplu. Creșterea prețului a oricărei valute de la 40 la 80 de unități se va reflecta în 100% profit, cu condiția că acest activ a fost cumpărat la timpul potrivit la nivelul 40 și vîndut la 80. În acest exemplu, fluctuațiile nu se limitatează la 80, ci pot ajunge la 180 sau mai mult. Astfel, valoarea profitului va crește de mai multe ori.

Pentru aceasta investitorul trebuie să stabilească modul de gestionare a capitalului:

  • Agresiv. Este mai riscant, dar cu profit mai înalt;
  • Conservator. Riscul este extrem de redus.

Siguranța alegerii

În CSI, în comparație cu alte companii de brokeraj, cel mai mare număr de traderi colaborează cu Alpari. Nu întîmplător e faptul că rulajul serviciului PAMM al acestui broker a depășit 110 miliarde de dolari. Anume pentru dezvoltarea unui astfel de produs de investiții Alpari a primit numeroase premii internaționale prestigioase. Un motiv semnificativ în alegerea PAMM-conturilor de către mulți investitori este deținerea controlului total asupra capitalului propriu. Doar însuși investitorul poate alimenta și retrage banii din contul său prin Cabinetul personal pe site folosind oricare din următoarele metode:

  • prin transfer bancar;
  • prin card bancar;
  • prin transfer electronic sau prin intermediul unui terminal de plată.

Încă o garanție a siguranței este prezența capitalului propriu pe PAMM -contul managerului, care efectuează tranzacții. Doritorii de a investi în acest serviciu vor primi o consultație gratuită de la cei mai buni specialiști Alpari. Investiți și din acest moment banii Dvs. vor lucra pentru Dvs.!

 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load