COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: În Moldova nu pot fi oprite toate proiectele investiționale

Opinie: În Moldova nu pot fi oprite toate proiectele investiționale

În Moldova nu pot fi oprite toate proiectele investiționale.

De această părere este expertul independent, fostul vicepremier, ex-ministru al Economiei Moldovei, Alexandru Muravschi, transmite Noi.md.
Astfel el a comentat pe pagina sa de socializare declarația fostului prim-ministru Pavel Filip precum că în prezent autoritățile țării trebuie să oprească toate proiectele investiționale.

"Eu aș fi atent la astfel de declarații. Desigur, trebuie de utilizat mijloacele financiare maxim posibile pentru a sprijini persoanele care suferă de criza agenților economici și a lucrătorilor. Dar! Proiectele investiționale sînt, de asemenea, locul de muncă al cuiva. Să-i oprim, înseamnă să lăsăm fără loc de muncă încă mii de angajați și sute de întreprinderi", a subliniat Alexandru Muravschi.

Potrivit lui, de aceea avem nevoie de o clasificare foarte clară.

"Proiecte care nu au început încă. Ele pot fi ținute. De exemplu, împrumutul rusesc, care, sperăm, va veni totuși, va trebui de redirecționat cea mai mare parte la la sprijinirea proiectelor care sînt în curs de implementare, e altceva. Aici e nevoie de o analiză în scopul posibilității de a economisi, de a transfera o parte din lucrările secundare pentru o perioadă ulterioară, fără a opri lucrările de bază etc.", a scris expert independent, fostul vicepremier, ex-ministru al Economiei Moldovei.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load