COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Oamenii de afaceri din India și Indonezia sunt interesați să investească în Moldova

Oamenii de afaceri din India și Indonezia sunt interesați să investească în Moldova

Două mari puteri economice ale lumii, India și Indonezia, sînt interesate să investească în Republica Moldova. Între 14-17 septembrie, o delegație formată din reprezentanți guvernamentali și oameni de afaceri, din cadrul celor mai mari companii indiene (sectorul vitivinicol, textile, energiei solare, farmaceutică), se află în țara noastră.

În aceeași perioadă, un grup format din 13 companii din Indonezia, care activează în domeniile industriei alimentare, a textilelor și a turismului participă la forumul de afaceri „Fortificarea relațiilor economice dintre Indonezia și Republica Moldova”.

Oamenii de afaceri din cele două țări vor vizita mai multe destinații turistice din Moldova și vor avea întrevederi cu mai mulți oficiali locali. La fel, în data de 16 septembrie vor lua parte la două forumuri economice bilaterale, care au ca scop lansarea unei platforme de discuții, în vederea stabilirii de parteneriate și proiecte investiționale fructuoase.

Delegațiile vor avea ocazia să afle mai multe despre potențialul investițional al ramurilor strategice ale economiei naționale în cadrul unei întîlniri cu directorul general al Agenției de Investiții din RM, Rodica Verbeniuc. Întrunirea va avea loc luni, în data de 16 septembrie, între orele 12:30-13:30 în sala de conferințe a Agenției de Investiții.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load