O nouă încercare de vînzare a acțiunilor Moldasig

O nouă încercare de vînzare a acțiunilor Moldasig

Banca de Economii, în proces de lichidare, a scăzut cu încă aproape 2 milioane de lei valoarea acțiunilor Moldasig scoase la licitație.


Instituția a informat potenţialii cumpărători despre desfăşurarea licitatiei "cu strigare" de vînzare a 61.200 de valori mobiliare ale ”Moldasig”, ca pachet unic. De la ultima expunere, prețul pachetului a scăzut cu 1,6 milioane de lei milioane de lei, scrie bizlaw.md.


Potrivit informației pubicate de BEM, licitația se va desfășura la Bursa de Valori a Moldovei, în perioada de expunere 29 – 31 iulie.


Preţul unei acțiuni scoase la licitație este de 235,72 lei, față de 261,91 lei de la expunerea din 24 – 28 iunie. Astfel, de această dată, valoarea totală a pachetului este de 14.426.064 lei, față de 16.028.892 lei.


Valorile mobiliare vor fi vîndute în conformitate cu Regulamentul privind organizarea şi efectuarea tranzacţiilor cu pachetele unice de valori mobiliare pe piaţa reglementată a Bursei de Valori a Moldovei.


Pachetul respectiv de acțiuni a fost scos la licitație și în luna februarie, la prețul de 359,27 lei per unitate, valoarea totală a pachetului fiind de 21.987.324 de lei, cu 5.9 milioane de lei mai mult ca valoarea anunțată în prezent.


 


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load