COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Moldova și Belarus au ajuns la un acord privind autorizațiile de transport rutier

Moldova și Belarus au ajuns la un acord privind autorizațiile de transport rutier

Moldova și Belarus s-au înțeles în privința unei cote suplimentare de autorizații privind transportul rutier în 2019 și le-au convenit pentru anul 2020.

Despre acest lucru a anunțat Ministerul Transporturilor și Comunicațiilor al Republicii Belarus, menționînd că aceste decizii au fost luate la ședința Comisiei Mixte privind Transportul Rutier Internațional care a avut loc la Chișinău, pe 9-10 iulie.

În plus, țările au făcut schimb de informații și date statistice privind volumul comerțului și situația actuală în domeniul transportului rutier internațional de mărfuri și pasageri, precum și informații privind aspectele practice cu privire la transportul rutier moldo-belarus.


"De asemenea, reprezentanții departamentelor de transport din Moldova și Belarus și-au exprimat dorința reciprocă de a depune eforturile necesare pentru obținerea unor rezultate pozitive de cooperare reciproc avantajoasă, care să permită consolidarea și dezvoltarea relațiilor existente între state", se afirmă în raportul ministerului bielorus.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load