TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Mobiasbanca – OTP Group vine cu cele mai bune oferte de angajare la Târgul de Carieră 2019 ©

Mobiasbanca – OTP Group vine cu cele mai bune oferte de angajare la Târgul de Carieră 2019

Mobiasbanca – OTP Group își așteaptă potențialii angajați la Târgul de Cariere 2019, cu cele mai bune oferte de angajare. Operator ghișeu universal, analist financiar, administrator de sistem, specialist creditare, analist programator sunt doar câteva din funcțiile vacante prezentate la Târg.

Indiferent de poziție, Mobiasbanca oferă mai multe avantaje angajaților săi, precum: instruiri și dezvoltare profesională, salariu motivant, schimb de experiență internațională, tehnologii avansate, tichete de masă, condiții de muncă moderne și acces la sala de sport.

Toți cei interesați de a face carieră la Mobiasbanca – OTP Group sunt așteptați la standul Băncii, în perioada 1-2 noiembrie curent, la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

Mobiasbanca OTP - Group S.A. este parte a unuia dintre cele mai importante grupuri financiare din Ungaria și regiunea Europei Centrale și de Est. Oferă servicii și produse moderne, care corespund standardelor internaţionale şi o abordare individuală în relaţia cu clienţii, reflectată prin rapiditatea operaţiunilor, sporirea gradului de confort al clienţilor şi personalizarea ofertelor bancare.

Cu 730 de angajați, 53 de sucursale pe întreg teritoriul Moldovei și peste 166 mii de clienți activi, Mobiasbanca este recunoscută drept una dintre cele mai de încredere bănci pe piața Moldovei.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load