TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Livrările de carne în Rusia, interzise unei întreprinderi moldovenești

Livrările de carne în Rusia, interzise unei întreprinderi moldovenești

Serviciul Rosselhoznadzor a introdus restricții temporare asupra livrărilor de carne, subproduse și grăsimi în Rusia pentru Întreprinderea Tehnostel Car SRL din Moldova, relatează Noi.md.

Potrivit comunicatului Serviciului Federal pentru supraveghere veterinară și fitosanitară al FR (Rosselhozbadzor), în particular, începînd cu 25 august se introduc restricții temporare asupra livrărilor în Rusia de carne de vită, miel, cal, precum și subproduse și grăsimi pentru această Întreprindere.


Astfel de măsuri au fost adoptate în legătură cu depistarea primară în produsele livrate (carnea de miel) a substanțelor interzise și nocive în cadrul unui control de laborator intens. Astfel, în carnea de miel din Moldova livrată de Tehnostel Car SRL a fost depistat excesul cantității admisibile de microorganisme anaerobe și aerobice mezofile.

Tehnostel Car SRL se specializează în sacrificarea cornutelor mari și mici, a porcilor, cailor, tăierea cărnii de vită, miel, cal. În afară de aceasta, autorizația de livrare a cărnii în Federația Rusă au obținut și alte două întreprinderi din Moldova: Hanuco (raionul Drochia, s. Petreni) și Mistor-Bras (Călărași, satul Nișcani).

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load