La Dubai va avea loc un forum de afaceri moldo-emiratez

La Dubai va avea loc un forum de afaceri moldo-emiratez

În perioada 9-10 mai, la Dubai va avea loc un forum de afaceri Republica Moldova – Emiratele Arabe Unite.


Anunțul a fost făcut de către Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), care a menționat că în cadrul vizitei oficiale a prim-ministrului Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite de la finele lunii ianuarie 2018, părțile au convenit asupra dezvoltării dialogului și interacțiunii businessului din ambele state în cadrul diverselor evenimente de afaceri, relatează Noi.md.


Se preconizează că, în cadrul Forumului de Afaceri de la Dubai, participanților acestuia li se vor prezenta oportunități investiționale, vor fi organizate sesiuni B2B, o sesiune de discuții bilaterale, vizite de studiu la asociații de afaceri, companii, zone economice libere și parcuri industriale.


De asemenea, în cadrul Forumului vor fi discutate subiecte de o importanță majora precum Acordul de liber schimb, liberalizarea regimului de vize, deschiderea căilor aeriene directe între Moldova și EAU.


MIEPO a menționat că Emiratele Arabe Unite dispun de un mare potențial de extindere a exportului produselor moldovenești și atragerea de noi investiții străine în țara noastră. Au fost deja semnate acorduri privind promovarea și protecția reciprocă a investițiilor, precum și evitarea dublei impuneri și prevenirea evaziunii fiscale între Republica Moldova și Emiratele Arabe Unite.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load