La Cahul va avea loc pentru prima dată un forum de afaceri internațional

La Cahul va avea loc pentru prima dată un forum de afaceri internațional

Un forum internațional de afaceri va avea loc pentru prima dată în orașul Cahul mîine, 1 februarie 2018.


Evenimentul este organizat în cadrul celei de-a XVII-a ediţii a Expoziţiei Naţionale „Fabricat în Moldova”, care se desfăşoară în perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2018 pe teritoriul Centrului Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”, informează NOI.md..


Potrivit unui comunicat al CCI al Moldovei, Forumul de Afaceri din Cahul îşi propune să devină o platformă importantă pentru dinamizarea relaţiilor comercial-economice şi stabilirea parteneriatelor de afaceri între companiile din Republica Moldova şi ţările din Uniunea Europeană, regiunea Dunării, bazinul Mării Negre, Comunitatea Statelor Independente, regiunea CEFTA etc.


Obiectivul evenimentului este de a promova imaginea regiunii de sud a ţării, precum şi a economiei locale drept o destinaţie atractivă pentru dezvoltarea afacerilor şi plasarea investiţiilor.


Forumul este un eveniment internaţional de brokeraj reprezentativ pentru regiunea de sud a ţării, fiind organizat în cooperare cu Primăria Municipiului Cahul, consiliile raionale din sudul ţării, importanţi factori de decizie internaţionali, inclusiv autorităţi publice şi organizaţii de susţinere a businessului.


La eveniment se preconizează participarea a peste 100 de întreprinderi din Republica Moldova şi din străinătate, reprezentând diverse sectoare precum: agricultura, industria agroalimentară, tehnologii informaţionale şi comunicaţii, textile, sectorul construcţiilor, energie regenerabilă, sectorul automotive, industriile creative etc. Forumul se va finaliza cu o sesiune de întrevederi bilaterale de afaceri, menite să dezvolte relaţiile comerciale şi parteneriatele internaţionale.


Expoziţia „Fabricat în Moldova” este organizată anual de CCI a RM şi are drept obiective principale promovarea produselor şi serviciilor autohtone prin punerea în evidenţă a nivelului de competitivitate a acestora şi identificarea noilor oportunităţi de creare a parteneriatelor de afaceri durabile.


 


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load