Încă o companie vrea să livreze energie electrică pentru Gas Natural Fenosa

Încă o companie vrea să livreze energie electrică pentru Gas Natural Fenosa

Încă o companie energetică și-a confirmat dorința de a participa la procesul de furnizare a energiei electrice pentru Gas Natural Fenosa.


Este vorba despre Donbassenergo, care și-a confirmat intenția printr-o scrisoare oficială.


Informația a fost comunicată de Gas Natural Fenosa, care a reamintit că alte trei companii energetice au prezentat anterior confirmări pentru participarea la licitația de selectare a furnizorului de energie electrică, relatează Noi.md.


Astfel, intenția generală de a participa la licitația pentru furnizarea de energie electrică în perioada cuprinsă între 1 aprilie 2018 și 31 martie 2019 pentru grupul Gas Natural Fenosa în Moldova și-au exprimat-o patru companii: SA „Energocom“, SA „Centrala termoelectrică de la Cuciurgan”, SAP DTEK „Pavlogradugol” și SAP „Donbassenergo”.


Conform calendarului aprobat anterior, vor fi trimise propuneri de depunere a ofertelor de preț, a căror recepție va dura pînă la 7 martie. Se prevede ca evaluarea propunerilor pentru selectarea celei mai avantajoase dintre ele să aibă loc la 12 martie, iar negocierile privind prețul sînt programate pentru 13 martie. Cîștigătorul licitației trebuie stabilit la 14 martie pentru ca la 15 martie să fie formalizat și semnat contractul, iar la 16 martie – trimis pentru aprobare ANRE-ului.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load