COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În timpul guvernării PDM nu s-a făcut auditul contractului de concesionare a Aeroportului

În timpul guvernării PDM nu s-a făcut auditul contractului de concesionare a Aeroportului

Ministrul Economiei Vadim Brînzan a declarat că în perioada guvernării democrate „nu s-a făcut nici un fel de audit” al contractului de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău.

Într-un interviu pentru Europa Liberă, Brînzan a declarat că guvernul consideră „abuzivă” concesionarea aeroportului, transmite Știri.md.

Problema Aeroportului Internațional Chișinău, administrat de firma Avia Invest, care între timp și-a schimbat acționarul principal, va fi discutată vineri la ședința Consiliului Suprem de Securitate.


Ministrul economiei Vadim Brînzan a explicat din nou că sînt două aspecte discutate în acest moment: cum s-a făcut concesionarea și dacă firma care administrează acum aeroportul și-a îndeplinit obligațiile contractuale. Iar opțiunile guvernului, ținînd cont și de informațiile care vor apărea la ședința CSS, rezilierea contractului sau renegocierea acestuia.

„Sau ne întoarcem să reziliem contractul, sau încercăm să modificăm contractul, decizii care trebuie să fie luate la nivelul Consiliului Suprem de Securitate”, a declarat Brînzan în interviul penru Europa Liberă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load