În Moldova va fi dezvoltat transportul naval de mărfuri și pasageri

În Moldova va fi dezvoltat transportul naval de mărfuri și pasageri

Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova va întreprinde măsurile necesare pentru dezvoltarea transportului naval de mărfuri și pasageri.

O declarație în acest sens a făcut Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, în cadrul ședinței în teritoriu la care au luat parte conducătorii întreprinderilor din sectorul naval, relatează Noi.md.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, întrunirea a avut loc în cadrul Portului de Pasageri și Mărfuri Giurgiulești. Chiril Gaburici a discutat cu directorul Instituţiei Publice „Căpitănia portului Giurgiuleşti”, Victor Andruşca, și directorul „Portului Fluvial Ungheni”, Vladimir Medvedev, despre problemele în transportul naval, dezvoltarea ramurii navale, curățarea și menținerea șenalelor navigabile interne, de importanță națională (Nistru și Prut), elaborarea și promovarea politicilor în domeniul transportului naval. De asemenea, au fost stabilite obiectivele pentru acest an.

Chiril Gaburici a dat asigurări că Ministerul Economiei și Infrastructurii va întreprinde acțiunile necesare pentru dezvoltarea transportului naval de pasageri și mărfuri.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load