În Moldova poate fi creat un Consiliu al donatorilor

În Moldova poate fi creat un Consiliu al donatorilor

În Moldova poate fi creat un Consiliu al donatorilor pentru a evita situații de suprapunere a suportului din partea donatorilor.


Propunerea privind examinarea posibilității creării unui astfel de consiliu a fost lansată de președintele Parlamentului Moldovei Zinaida Greceanîi în cadrul unei întrevederi cu reprezentanții SUA în Moldova și Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID), relatează Noi.md. 


Spicherul a adus mulțumiri USAID și partenerilor americani pentru suport și a reiterat necesitatea susținerii proiectelor care aduc dezvoltare durabilă țării. 


Zinaida Greceanîi a propus, totodată, examinarea oportunității creării unui consiliu al donatorilor pentru a evita situații de suprapunere a suportului din partea donatorilor. La întîlnire a participat Dereck J. Hogan, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al SUA, precum și vicepreședintele Parlamentului Ion Ceban alături de mai mulți deputați. 


Părțile au discutat despre proiectele implementate de USAID în Republica Moldova, oportunitățile de asistență tehnică și financiară și despre prioritățile de colaborare viitoare, inclusiv consolidării guvernanței democratice pentru Parlament.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load