În capitală ar putea fi construit un complex sportiv multifuncțional

În capitală ar putea fi construit un complex sportiv multifuncțional

Un grup mare de companii din domeniul construcțiilor din Arabia Saudită este dispus să construiască un complex sportiv multifuncțional în Moldova.


Acest lucru a fost anunțat de către președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, după întîlnirea sa de la Dubai cu Rashid S. Al-Rashid din Arabia Saudită, fondator și președinte al unui mare grup de companii din domeniul construcției, producerii energiei alternative, prestării serviciilor medicale, dezvoltării turismului, filantropiei etc., relatează Noi.md.


Rashid S. Al-Rashid este membru al Comitetului Institutului Urban, consilier în Comitetul Arabiei Saudite pentru dezvoltarea țării și cel mai mare investitor în domeniul construcției parcurilor și zonelor de agrement din Dubai.


Șeful statului a menționat că Rashid S. Al-Rashid a manifestat un interes major pentru Republica Moldova, în special pentru edificarea unor spitale, blocuri locative, magazine, hoteluri etc.


„Am discutat despre construcția unui complex sportiv multifuncțional în Republica Moldova. În următoarele luni ne propunem să selectăm terenul, să finalizam elaborarea documentelor de proiectare, pentru a începe în termen optim construcția acestuia. Mi-am exprimat încrederea că proiectul respectiv va fi lansat în curînd sub patronatul președintelui Republicii Moldova”, a comunicat Dodon.


La invitația președintelui, Rashid S. Al-Rashid va vizita Republica Moldova în următoarele luni.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load