COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Important de știut! În țară există destule produse din carne, iar prețul nu va fi majorat

Important de știut! În țară există destule produse din carne, iar prețul nu va fi majorat

Întreprinderile din Industria Prelucrătoare de Carne din Moldova dețin stocuri suficiente de produse din carne pentru a satisface cererea consumatorilor pentru perioada următoare, iar prețul produselor din carne nu va fi majorat.

Despre aceasta se menționează în adresarea lor către Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, transmite Noi.md.

Patronatul întreprinderilor din Industria Prelucrătoare de Carne au menționat că în contextul decretării stării de urgență în Moldova industria este gata să satisfacă cererea sporită pentru produse alimentare de origine animală, precum și să respecte cerințele măsurilor de securitate sporită.

"Sîntem pe deplin solidari cu consumatorii noștri și dorim să-i asigurăm că vom face tot posibilul pentru a implementa cele mai înalte standarde de igienă, calitate înaltă a producției, transportului produselor, precum și deservire a clienților. De asemenea, dorim să subliniem că conștientizăm pe deplin gravitatea și gradul de responsabilitate pentru siguranța produselor alimentare în Republica Moldova și întreprindem tot ce ne stă în puteri pentru a satisface pe deplin necesitățile populației pentru produsele din carne. În primul rînd, am dori să menționăm că prețurile la produsele noastre nu au suferit modificări", se spune în adresarea întreprinderilor din Industria Prelucrătoare de Carne din Moldova către Ministerului Agriculturii.


Totodată, Patronatul întreprinderilor din Industria Prelucrătoare de Carne informează că întreprinderile activează în regim sporit de securitate și siguranță majoră, livrează zilnic produse, au instituit măsuri sanitare sporite, dispun de transport specializat și asigură măsuri de protecție pentru personalul angajat și implicat în procesul de producere și livrare.

În scrisoare se mai indică faptul că angajații au fost instruiți cu regulile de comportament la locul de muncă și necesitatea respectării măsurilor de protecție de sănătate publică, precum și sînt monitorizați zilnic pentru a duce evidența stării lor.

Întreprinderile din industria prelucrătoare de carne din Moldova au informat și despre respectarea cerințelor profilactice privind sănătatea publică și a regulilor de conduită în locurile aglomerate. Ei au indicat că asigură funcționarea transportului specializat pentru transportarea lucrătorilor la întreprinderi și acasă.

Prelucrarea și fabricarea produselor din carne în întreprinderi se desfășoară în regim de lucru. Livrarea produselor se efectuează zilnic cu un transport specializat, cu respectarea unor cerințe sanitare sporite.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load