COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Igor Dodon, despre Avia Invest: După ce au furat de la popor un miliard, vor să mai fure unul?

Igor Dodon, despre Avia Invest: După ce au furat de la popor un miliard, vor să mai fure unul?

După ce au furat un miliard de dolari, vor să mai fure unul?! Astfel a reacționat președintele țării, Igor Dodon, după ce Avia Invest, compania, care a concesionat Aeroportul, a cerut de la stat despăgubiri de 885 mln de euro.

"Adică mai vor un miliard de dolari. Sfoloci! Atunci au furat un miliard de dolari, acum cer 800 și ceva milioane de euro, ceea ce e încă un miliard de dolari. Aș arăta acum ce vor primi, nimic nu vor primi. Potrivit procedurii, dacă această companie intră în incapacitate de plată, atunci contractul automat se anulează. Și noi vom duce până la capăt. Noi avem o echipă profesionistă la Guvern, care știe bine ce face", a spus Igor Dodon.

Precizăm că statul va declanșa procedura de insolvabilitate față de Avia Invest, companie concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău. Anunțul a fost făcut, luni, 18 mai, de premierul Ion Chicu, după ședința cu președintele țării, Igor Dodon și speaketul Zinaida Greceanîi. După anunțul premierului, Avia Invest a anunțat că se va adresa în arbitraj internațional pentru a cere despăgubiri.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load