COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Guvernul va vota, săptămîna aceasta, pachetul de măsuri suplimentare menite să sprijine agenții economici

Guvernul va vota, săptămîna aceasta, pachetul de măsuri suplimentare menite să sprijine agenții economici

Guvernul va vota, săptămîna aceasta, pachetul de măsuri suplimentare menite să susțină agenții economici în perioada crizei, elaborat la inițiativa președintelui Igor Dodon.

Anunțul a fost făcut de șeful statului după ședința tradițională cu președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și premierul Ion Chicu.

”La ședința Guvernului va fi aprobat proiectul de lege pentru implementarea inițiativei pe care am anunțat-o acum cîteva săptămîni referitor la subvenționarea creditelor în mărime de șase fonduri de salarizare. Sperăm foarte mult, săptămîna viitoare, să fie aprobată și în Parlament”, a declarat Dodon.

Președintele țării a lansat inițiativa de a veni cu un suport suplimentar pentru agenții economici. Astfel, statul va acoperi dobînzile bancare la creditele noi pentru agenții economici, în mărimea a șase fonduri de salarizare, pentru perioada de pînă la 31 decembrie 2021. Această măsură se va extinde și pentru creditele luate de agenții economici de la organizațiile de microfinanțare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load