TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Greceanîi: „Să formăm pe teritoriul Republicii Moldova un HUB economic”

Greceanîi: „Să formăm pe teritoriul Republicii Moldova un HUB economic”

Să formăm pe teritoriul Republicii Moldova un HUB economic, care ar permite atragerea investițiilor străine, producerea și exportul mărfurilor în toate direcțiile.

Acest lucru a fost declarat de către președintele Parlamentului Moldovei, Zinaida Greceanîi, în cadrul unei întrevederi cu șeful Parlamentului European, David Maria Sassoli, susținută la Bruxelles, relatează Noi.md.

Spicherul a mulțumit pentru oportunitatea de a reitera în cadrul vizitei la Bruxelles, împreună cu Prim-ministrul Moldovei, Maia Sandu, angajamentul comun în fața cetățenilor și partenerilor externi pentru o politica echilibrată în beneficiul Republicii Moldova.


Președintele Parlamentului a reiterat poziția fermă a majorității parlamentare pentru construirea unor relații durabile de prietenie cu UE. În context, Zinaida Greceanîi a subliniat că Acordul de Asociere urmează să fie implementat, conform angajamentelor țării. Totodată, ea a menționat necesitatea redistribuirii cotelor pentru anumite produse și valorificarea tuturor piețelor de desfacere.

Spicherul a mulțumit pentru deblocarea asistenței financiare de către Uniunea Europeană, pentru încurajările transmise în cadrul dezbaterilor din 16 iulie curent în Parlamentul European și a invitat parlamentarii europeni să viziteze țara noastră.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load