TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Gazificarea satelor va aduce doar avantaje, opinii

Gazificarea satelor va aduce doar avantaje, opinii

Inițiativă șefului statului privind gazificarea tuturor satelor le dă speranțe oamenilor din raioanele de nord.

În satul Hăsnășenii Noi, raionul Drochia, autorităţile locale şi sătenii au primit cu entuziasm vestea privind continuarea programului de conectare la rețeaua de gaze.

Comuna Hăsnășenii Noi, din care face parte şi satul Lazo, are 1.200 de locutiori. Pînă acum, la rețeaua de gaz au fost conectate aproximativ 40 la sută dintre gospodării, iar în satul Lazo nici nu a început. Oamenii spun că acest serviciu este extrem de necesar în zilele noastre.

Și primarul comunei Roman Karaseni spune că abia așteaptă implementarea inițiativei șefului statului privind finalizarea procesului de gazificare a localităților :"În calitate de primar, eu susțin plenar aceste inițiative din partea președintelui și Guvernului, deoarece sînt problemele cele mai dureroase și stringente, care necesită soluționare îât mai grabnică. Dacă le creăm oamenilor condiții, bineînțeles că vom putea să-i ținem în localități".

Procesul de gazificare a localităților din țara noastră a fost realizat în proporție de 80-85 la sută. Șeful statului a declarat, săptămîna trecută, despre necesitatea finalizării proiectului. Igor Dodon a mai spus că a depus o solicitare în acest sens și la ”Moldovagaz”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load