Gala Bussinesului Moldovenesc: Cei mai buni antreprenori, premiați (VIDEO)

Gala Bussinesului Moldovenesc: Cei mai buni antreprenori, premiați (VIDEO)

Cei mai buni antreprenori din ţară au fost premiaţi în cadrul Galei Bussinesului Moldovenesc. În total, 120 de întreprinderi şi 77 de mărci comerciale au concurat la diverse nominalizări.

Ştefan Aramă administrează o fabrică de dulciuri din Capitală. Întreprinderea pe care o gestionează a fost premiată pentru succesele înregistrate anul trecut.

"Aceasta ne obligă şi în continuare să îmbunătăţim cît mai mult calitatea produselor noastre, şi să le promovăm cît mai mult atît în ţară, cît şi peste hotarele ţării", a menţionat antreprenorul. 

Pentru realizări deosebite a fost nominalizată şi Irina Pîrău, administratoarea unei agenţii de traduceri din Capitală: "Mi s-a îndeplinit visul. Vreau să mulţumesc tuturor angajaţilor companiei mele. Am depus multă muncă, străduinţă, iar asta ne-a adus un rezultat bun".

Nu doar întreprinderile mici au fost premiate la gală. Printre cei nominalizaţi s-a numărat şi una dintre cele mai mari reţele de magazine angro din ţară. 

Antreprenorii au primit distincţiile din mîinile mai multor oficiali, dar şi ambasadori străini.

Ceremonia a fost organizată de Camera de Comerț și Industrie în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală. 

"Scopul evenimentului este de a susține și de a promova companiile din Republica Moldova prin trei modalități. Prima este de a implementa brandul și a investițiilor cu capital intelectual, a doua este participarea la tîrgurile din țară și de peste hotare și al treilea e de a investi în calitate", a punctat Sergiu Harea, preşedinte CCI a Republicii Moldova.

"Gala Businessului Moldovenesc" a devenit deja o tradiţie, iar în acest an a ajuns la cea de-a 16-a ediţie.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load