COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Fiscul a anunțat despre lansarea ediției speciale a concursului ”Loteria Fiscală”

Fiscul a anunțat despre lansarea ediției speciale a concursului ”Loteria Fiscală”

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a anunțat despre lansarea ediției speciale a concursului ”Loteria Fiscală”, dedicată sărbătorilor de Paști, care se va desfăşura în perioada 1 martie – 27 aprilie.

Extragerea celor o sută de premii, oferite pentru această ediţie, va avea loc la data de 18 mai, transmite NOI.md cu referire la MOLDPRES.

Potrivit cadrului de reglementare aprobat prin Hotărîre de Guvern, fiecare cetățean, care a împlinit vîrsta de 18 ani, devine automat participant la ”Loteria Fiscală” dacă deține un card bancar de la orice bancă licențiată în Republica Moldova și achită orice cumpărătură sau serviciu cu cardul în valoare mai mare de 30 de lei. În context, SFS reamintește cumpărătorilor „să nu ezite să solicite bonul de casă”.

În cadrul concursului, cîștigătorii vor fi desemnați trimestrial, în fiecare trimestru fiind alocate 175 de premii a cîte o mie de lei fiecare.


Fondul total de cîștiguri pentru desfășurarea loteriei constituie un milion de lei. Tragerile la sorți vor fi efectuate aleatoriu, în mod automat, prin intermediul platformei Random.org. „Serviciul Fiscal va asigura protecția datelor cu caracter personal ale tuturor participanților, conform legislației”, indică surse de la SFS.

Per total, loteria este compusă din patru etape trimestriale și două ediții speciale (în perioada sărbătorilor de Paști și a celor de iarnă, în care vor fi alocate suplimentar cîte 100 de premii în valoare de 1 500 lei pentru fiecare etapă). Prima extragere trimestrială pentru participanți va avea loc la data de 16 aprilie, la care vor fi desemnați cîștigătorii primei etape (1 ianuarie - 31 martie).

Premiile vor fi transferate cîștigătorilor pe conturile de card, în maxim zece zile după publicarea listei cîștigătorilor pe pagina web www.sfs.md.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load