COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

FinComBank îţi oferă depozitul de care ai nevoie ©

FinComBank îţi oferă depozitul de care ai nevoie

Încă nu ai găsit produsul de economisire ideal pentru tine? Sau vrei să te asiguri că faci cea mai bună alegere? FinComBank îţi oferă soluţia care ţi se potriveşte cel mai bine.

Poți alege dintr-o gamă variată de depozite pentru orice nevoi sau dorințe.

Deschide Depozitul STABILcu rată fixă pentru că cu FinComBank viaţa se schimbă, dobânda nu! Primeşte 5,5% anual în MDL şi 1,5% anual în EUR, durata contractului fiind de 25 de luni. Și pentru că vrem să te protejăm de cheltuieli spontane, nu vei putea parţial retrage banii pe întreaga durată a contractului.

Creează-ţi planul individual de acumulări cu Depozitul CREȘTERE STABILĂ! Acum, poți să-ți alimentezi contul cu orice sumă, în orice moment. Rata dobânzii este flotantă cu capitalizare, până la 6,50% în MDL, 2,50% în USD sau 1,50% în EUR pe o perioadă de la 48 până la 120 de luni. Iar dacă te întrebi ce înseamnă capitalizare, atunci află că în limbaj financiar, termenul dat este cunoscut sub denumirea de "dobândă la dobândă" și reprezintă o modalitate eficientă a de înmulți banii.

Economisește în ritmul tău cu Depozitul LIBER! Suplineşte-l cu orice sumă şi retrage banii după bunul plac, oricând ai nevoie. Poți deschide depozitul chiar și pentru o lună, suma minimă a depunerii este de 5 000 MDL sau 500 USD/EUR, rata dobânzii este flotantă cu capitalizare. Lunar, vei primi dobânda direct pe card.

Lasă-ți banii să lucreze pentru tine cu Depozitul RAȚIONAL de la FinComBank! Acesta poate fi deschis pe o perioadă mai scurtă de timp, cum ar fi 3 luni, 6 luni și 13 luni sau pentru o perioadă mai lungă de 25, 36 sau 60 de luni. Vei primi lunar dobânda pe card.

Cu noi planurile tale prind viață mai rapid pentru că îți oferim posibilitatea deschiderii depozitului în altă valută decât MDL, EUR sau USD. Acum, poți beneficia de Depozitul LA TERMEN ÎN RUBLE RUSEȘTI pe un termen de 3 sau 6 luni. Plata dobânzii se face lunar direct pe card.

Încredințați-ne grijile, pentru că noi îți oferim sprijin chiar și la vârsta pensionării. Poți alege între Depozitul RAŢIONAL DE PENSIE sau Depozitul VÂRSTA DE AUR, care sunt în MDL. Primul se deschide pentru 25 de luni, iar cel de-al doilea pentru o perioadă de 13 luni. Mai mult decât atât, cu Depozitul VÂRSTA DE AUR, dacă primești pensia direct pe card, obții un bonus suplimentar în valoare de 2,50%. Aftfel, rata anuală este de 4,75%. Primește lunar dobânda pe card, economisește sau achită-ți cumpărăturile!

Deschide depozitul de la FinComBank care ți se potrivește cel mai bine, primeşte un card bancar cadou şi împreună cu acesta ai acces la o gamă variată de servicii online:

  • Achiți facturile și reîncarci cartela telefonului online, folosind Internet Banking FinComPay;
  • Verifici soldul și gestionezi banii oricând și oriunde te-ai afla cu ajutorul Internet Banking-ului;
  • Primești gratuit Transferuri Rapide Online (T2C) de peste hotare de la cei dragi direct pe cardul de la FinComBank sau alimentezi direct contul depozitului LIBER;
  • Primești gratuit transferuri P2P direct pe card sau trimiți online bani de la card la card;
  • Lunar, ai trei retragi gratuite de bani de la bancomatele oricărei bănci din țară.

Deschide un depozit acum și bucură-te de dobânzi atractive și de siguranța economiilor tale!

Pentru mai multe detalii:

tеl.: (+373) 022 269 999
website:
www.fincombank.cоm

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load