Expoziția “Republica Moldova prezintă” va avea loc la Brașov

Expoziția “Republica Moldova prezintă” va avea loc la Brașov

Expoziția “Republica Moldova prezintă” va avea loc la Brașov în perioada 14-16 iunie. Ea se află la cea de-a II-a ediție, transmite Noi.md.


Potrtivit Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în acest an la expoziție vor participa peste 60 de companii autohtone. În cadrul evenimentului va fi organizat și un forum economic la care vor participa cca 100 companii din ambele state.


Braşov este unul dintre cele mai importante, puternice și înfloritoare orașe din România. Cifra totală de afaceri constituie 8,96 mlrd. euro, 54% dintre aceasta fiind realizate de companiile private cu capital străin. Conform acestor date, afacerile Braşovului reprezintă 33% din cifra de afaceri totală a României.


Expoziția “Republica Moldova prezintă” a devenit o platformă sigură pentru asigurarea şi crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginei Republicii Moldova. Cu această nouă iniţiativă, propunem continuarea plasării produselor moldovenești pe piața României și amplificării relațiilor comercial-economice cu acest stat.


La eveniment sînt invitați să participe agenți economici din toate domeniile de activitate indiferent de regiunea țării. Aceștia vor avea posibilitatea să participe și la programul dedicat mediului de afaceri şi investiţiilor în cadrul căruia companiile moldoveneşti vor avea stabilite întîlniri B2B cu antreprenori din România.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load