COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon: Moldova va depune toate eforturile pentru a sprijini agricultura

Dodon: Moldova va depune toate eforturile pentru a sprijini agricultura

Conducerea de vîrf a Republicii Moldova va depune toate eforturile pentru a susține agricultura. Declarația aparține șefului statului, Igor Dodon.

Astăzi președintele se află într-o vizită de lucru în raionul Fălești.

”În continuarea vizitei de lucru în raionul Fălești, m-am familiarizat cu activitatea a două întreprinderi agricole. Prima din ele aparține fermierului Ion Mîțu, care cultivă cereale pe o suprafață de 200 de hectare, dispune de 30 de hectare de pomi fructiferi și trei hectare de viță de vie. Gospodăria mai deține un depozit mare cu o cameră frigorifică”, a scri Dodon pe pagina sa de facebook.


Cea de-a doua întreprindere vizitată de șeful statului a fost „Efelin Agro Alexandra Oală” care cultivă grîu pe o suprafață de 250 de hectare, orz – pe 100 de hectare, porumb – pe 230 de hectare și floarea soarelui – pe 250 de hectare.

”Am apreciat înalt activitatea ambilor fermieri, exprimîndu-mi recunoștința pentru faptul că în aceste condiții dificile, ei creează locuri de muncă și continuă să asigure securitatea alimentară a raionului și a țării”, a mai spus Dodon.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load