Dodon l-a invitat în Moldova pe prințul Abu Dhabi-ului

Dodon l-a invitat în Moldova pe prințul Abu Dhabi-ului

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a invitat pe Mohamed bin Zayed Al Nanyan, principele de la Abu Dhabi, cu un grup de investitori, pentru a atrage investiții în țara noastră din Emiratele Arabe Unite (EAU).


Potrivit Serviciului de presă al șefului statului, invitația de a efectua o vizită oficială la Chișinău, în fruntea unui grup de investitori pentru a analiza posibilitatea inițierii unor proiecte concrete în diverse domenii, Dodon a lansat-o la adresa lui Mohammed bin Zayed Al Nahyan, care este și comandant adjunct al Forțelor Armate ale Emiratelor Arabe Unite.


Întrevederea a avut loc în cadrul Summitului Guvernamental Mondial – eveniment de anvergură care întrunește lideri de state și înalți oficiali din peste 150 de țări.


Șeful statului a menționat că mai mulți oficiali și oameni de afaceri din diferite țări au solicitat întrevederi cu delegația noastră. „Există șanse reale de a atrage investiții în multe sectoare importante pentru țara noastră”, a declarat Igor Dodon.


După cum se menționează, mulți oficiali și reprezentanți ai mediului de afaceri din diferite țări și-au exprimat dorința de a se întîlni cu delegația Republicii Moldova și există șanse reale de a atrage investiții în multe sectoare importante pentru țara noastră.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load